Kommentarer fra læsere:

3/6-2013

 "Jeg tror at den skal indtages i små doser - det er et meget stærkt virkemiddel at man er "inde i forbryderens hoved". Den synsvinkel går altså lige ind hvor jeg synes at det bliver ekstra levende - og dermed skræmmende levende. (mine kollegaer griner af min "følsomme sjæl" - og er lidt vilde efter at få fingre i bogen.)

 /Lisbeth Arredondo

____________________________________________________

5/6

Se så at få denne fantastiske bog købt! Vi skal ha' P.E. Til at skrive den næste i serien, og ja har læst og venter nu på den næste! 

/Solvejg Korsgaard

____________________________________________________

 6/6

"Jeg skulle hilse fra en kollega og bede dig skrive hurtigere - hun neglede nemlig bogen fra mig i frokostpausen i forgårs - og kom tilbage med den i dag. Med rande under øjnene, da hun har læst hele natten. Hun kunne slet ikke slippe den.

Hendes frokost i dag kommer vist til at gå med at købe de to første bøger - men hun mener ikke at de vil holde mere end et par dage - så SKRIV!!!"

/Lisbeth Arredondo

___________________________________________________

 6/6

Har lige læst Poul Erik Larsson nye kriminalroman "Alter Ego" ( under overfladen )
Spændende fra start til slut. Som vi snakkede om, Poul Erik : Den holdt hele vejen.
Godt gået.

/Per Victor Pedersen

___________________________________________________

 6/6

Jeg har nu fået læst din tredje bog, og er atter engang blevet tryllebundet af historien, tak for en dejlig oplevelse. Jeg glæder mig rigtig meget, til nr. 4 mesterværk udkommer.

/Lone Marie Krall

___________________________________________________

22/6 

Den er VILDT fantastisk skrevet og jeg ELSKER din måde at fortælle på - Det er som at være der. Jeg har haft et par urolige nætter. Den er ALT for spændende til lille mig. Så din måde at skrive og fortælle på går altså lige ind.

/Jane Falster